У МІП розповіли, як просувають імідж України у світі

У МІП розповіли, як просувають імідж України у світі

Фото
Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України докладає багато зусиль для просування іміджу держави у світі, заради цього активно співпрацює з державними органами влади, громадськими організаціями, з молоддю, із ЗМІ.

У цьому запевнив державний секретар МІП Артем Біденко на засіданні колегії Міністерства інформаційної політики України, повідомляє кореспондент Укрінформу.   

 "Ми запустили велику кампанії просування України в світі. Так, на телеканалі СNN транслювалися ролики про Україну",- сказав Біденко.

За його словами, крім того активною була робота МІП у рамках року Японії в Україні. "Ми провели багато кампаній в рамках цього проекту. Найгучнішим було створення фільму "Дякую" який отримав кілька нагород",- додав держсекретар.

Засідання колегії Міністерства інформаційної політики України / Фото: Шамкін Данііл, Укрінформ

Біденко також наголосив, що Міністерство намагалося реалізувати той елемент, якого так не вистачало раніше - загальноукраїнські соціальні кампанії. "Ми запустили повний цикл від створення роликів до роботи із телеканалами, агенціями, радіостанціями щодо поширення цієї інформації. Як приклад це робили " Дякую" та "Люби", які наприкінці минулого року всі бачили. І ми продовжуємо",- сказав він.

Читайте також: Мінінформ запустив проект з медіаграмотності для підлітків

Артем Біденко нагадав, що МІП також працює над розвитком іномовлення, значно розширює покриття, залучає супутники.

"Коли нас запитують як ми встигаємо, ми таємничого усміхається, бо у нас є громадська рада, експертна рада, які роблять нас сильнішими", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-