"Здорові" ініціативи: МХП підтримує медичні проекти в регіонах

PR
Укрінформ
Одна з головних цьогорічних реформ в Україні — медична, яку почали проводити 1 січня. Компанія МХП, як представник соціально відповідального бізнесу, долучається до державної ініціативи і відповідально ставиться до змін, що спрямовані на покращення  життя людей.

Компанія, зокрема, здійснює системну підтримку громад, бере участь у співфінансуванні проектів задля облаштування і забезпечення усім необхідним медичних закладів, підтримує медичну реформу в регіонах, на що за півроку було витрачено понад 800 тис. грн.

Щорічно МХП виділяє значні суми фінансової допомоги на підтримку медичних проектів у місцях розташування підприємств Групи та вживає заходів для мінімізації впливу діяльності холдингу на довкілля. Для цього в бюджеті передбачені кошти, які будуть спрямовані на «здорові» ініціативи громад протягом року.

За перше півріччя вже є важливі досягнення соціального партнерства підприємств Групи з громадами у місцях розташування виробничих потужностей холдингу. За умовами підписаних меморандумів про співпрацю з медичними закладами вони сприяють проведенню безкоштовних виїзних обстежень людей. Окрім того, коштом компанії здійснюють ремонт сільських ФАПів, закуповують медичне обладнання та лікарські засоби для лікарень, облаштовують медичні пункти в селах.

Ще одним важливим напрямом соціальної підтримки населення підприємствами Групи МХП є  сприяння реалізації вимог Закону №7117 «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості». Для цього компанія виділяє кошти на облаштування медичних амбулаторій сімейного типу в тих населених пунктах, де їх раніше не було, забезпечує усім необхідним, а також допомагає з оформленням дозвільної документації.

Щороку масштаби «здорових» ініціатив МХП розширюються, з’являються нові проекти та важливі напрями співпраці з громадою. Успішна реалізація проекту «Здорові люди — здорова громада», що вже кілька років поспіль втілює компанія, дала добрі плоди і довела свою ефективність. Завдяки активній участі холдингу в підтриманні медичних ініціатив у різних куточках України вдалось вчасно запобігти ускладненням хронічних захворювань та тих, які складно піддаються лікуванню, зокрема, онкологічних та серцево-судинних. Активна участь громадян та численні слова вдячності людей за допомогу дають стимул не зупинятися на досягнутому і розширювати напрями соціального партнерства.

Читайте також: МХП розпочав серію національних екологічних прес-турів підприємствами групи

МХП як представник великого українського бізнесу, виробничі потужності якого розташовані в 14 регіонах держави, з кожним роком стає дедалі важливішою частиною усіх сфер життя прилеглих населених пунктів. Кошти, які компанія спрямовує до державного і місцевих бюджетів, в умовах децентралізації йдуть на покращення умов проживання людей, розвиток інфраструктури та задоволення нагальних потреб громадян. Усі підприємства холдингу докладають максимум зусиль, аби через турботу про здоров’я окремих громад зміцнити всю країну.

МХП — інноваційна компанія, яка стрімко розвивається, сприяє розвитку сільської місцевості та національної економіки України. Це вертикально інтегрований холдинг, який є одним з найкращих працедавців в агропромисловому комплексі України. Робочі місця для близько 28 тис. різних спеціалістів створені більш ніж 30 підприємствами Групи в 14 областях країни. МХП є провідним виробником курятини з найбільшою долею на ринку і високою впізнаваністю брендів своїх продуктів: «Наша Ряба», «Qualiko», «Легко!», «Бащинський», «Ukrainian Chicken». Земельний банк компанії сягає 370 тис. га, а продукцію реалізують у більше ніж 60 країнах світу. У Нідерландах та Словаччині діють переробні заводи холдингу.

Корпоративна соціальна відповідальність МХП охоплює декілька напрямів: сприяння розвитку сільських громад, досягнення продовольчої безпеки, охорона довкілля. Задля розвитку громад холдинг щороку долучається до соціальних ініціатив та сприяє розвитку інфраструктури в регіонах своєї присутності. Для досягнення продовольчої безпеки МХП дбає про високу якість і безпечність продукції та впроваджує інноваційні технології і процеси. Пріоритетними напрямами діяльності компанії є пошук і застосування альтернативних енергетичних ресурсів, енергоощадних технологій, досягнення енергетичної та продовольчої незалежності. Для збереження екології в місцях розташування своїх підприємств холдинг споруджує біогазові комплекси для отримання «зеленої» енергії.

З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під тикером MHPC.

Фото: Прес-служба МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-