Україна і Греція розширюють співпрацю в інформаційній сфері

Україна і Греція розширюють співпрацю в інформаційній сфері

Укрінформ
Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" та інформагентство Греції ANA-MPA домовилися про розширення професійного співробітництва на двосторонній основі, а також взаємодію в рамках міжнародних форумів та організацій.

Відповідну угоду про співпрацю підписали генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко і керівник Афіно-Македонського інформаційного агентства ANA-MPA Михаліс Псилос.

«Ми домовились співпрацювати задля збільшення інформації в Греції про Україну і в Україні про Грецію, а також про взаємодію в європейському інформаційному просторі», - зазначив Харченко.

За його словами, підписана угода передбачає інформаційний обмін між двома агентствами, а також розвиток взаємовигідної співпраці в рамках Європейського альянсу інформаційних агентств, членами якого від України є Укрінформ, а від Греції - ANA-MPA.

Читайте також: Мінінформ привіз бренд Ukraine NOW у Лондон

Обидва агентства мають понад сто років історії діяльності: Укрінформ – з 1918 року, ANA-MPA – з 1905 року. Як Укрінформ в Україні, так і ANA-MPA в Греції мають розвинуті регіональні й закордонні кореспондентські мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-