На Житомирщині шукають одразу двох втікачів із виправних установ

На Житомирщині шукають одразу двох втікачів із виправних установ

Фото
Укрінформ
На Житомирщині правоохоронці розшукують двох втікачів із виправних установ: громадянина Грузії, засудженого за розбій, і жителя обласного центру, який відбуває покарання за умисне нанесення тяжких ушкоджень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"Правоохоронці встановлюють місцезнаходження Моргошії Манучара, 02.02.1987 р.н., який уночі 24 липня самовільно залишив територію Бердичівського виправного центру. Розшукуваний - громадянин Грузії, уродженець та житель м. Цаленджиха. В Україні не мав постійного місця проживання та реєстрації. У 2017 році був засуджений за злочин, передбачений ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Другий втікач, Анатолій Карпець, 10.09.1968 р.н., 23 липня близько 11.00 самовільно залишив  територію підприємства у Романівському районі Житомирщини, де працював під час відбування покарання. Чоловіка у 2015 році було засуджено за злочин, передбачений ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. До взяття під варту він проживав у Житомирі.

В обох випадках поліцією розпочато кримінальні провадження за ст. 390 (Ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі) Кримінального кодексу України. Тривають заходи із встановлення місць перебування втікачів.

Читайте також: Поліція перевірить нелегальних мігрантів, аби відсіяти "кримінальних"

Усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження засуджених, просять звертатися до правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-