Геращенко – за бойкот телеканалів, які називають в'язнів Кремля

Геращенко – за бойкот телеканалів, які називають в'язнів Кремля "терористами"

Укрінформ
Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявила про підтримку заклику сестри Олега Сенцова Наталії Каплан про бойкот українськими політиками деяких телеканалів через їхню "підлу" позицію стосовно політв’язня.

Про це вона написала у Facebook

"Сестра Олега Сенцова, пані Наталя, публічно закликала бойкотувати певні телеканали через їх ницих власників і підлу позицію проти Олега. Який 66 днів голодує з вимогою звільнити всіх політв‘язнів Кремля. Я повністю поділяю цей заклик Наталі", - зазначила Геращенко.

Водночас парламентарій ставить запитання, а що на тих телеканалах роблять деякі кандидати в президенти? За її словами, окремі політики "не вилазять з цих телеканалів, сидять там годинами й критикують українську владу, яка, за їх версією, "нічого не робить, щоб зупинити війну".

"А ви що робите в війні інформаційній? Ви на чиєму боці - Олега, його сестри, родин політв'язнів чи тих, хто називає Сенцова і його побратимів терористом?", - підкреслила Геращенко.

Читайте також: Росія може використати питання українських заручників перед виборами - Геращенко

Як повідомлялося, раніше сестра незаконно утримуваного в Росії українського режисера Олега Сенцова Наталія Каплан закликала "усіх, кому не байдуже, до бойкоту каналів 112, Інтер, NewsOne та strana.ua". Вона просила не давати коментарів цим телеканалам, особливо щодо Олега Сенцова.

Загалом у Росії й анексованому Криму незаконно утримують близько 70 українських політв’язнів, серед них і журналіста Укрінформу Романа Сущенка, якого в РФ засудили до 12 років колонії суворого режиму нібито за шпигунство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-