Пробний перепис населення України проведуть у грудні-2019

Пробний перепис населення України проведуть у грудні-2019

Укрінформ
Кабінет міністрів ухвалив рішення про проведення пробного перепису населення України в Оболонському районі Києва та Бородянському районі Київської області в 2019 році.

Це рішення є частиною підготовчих заходів до проведення Всеукраїнського перепису населення, запланованого на 2020 рік, повідомляє Урядовий портал.

Зазначається, що  проведення пробного перепису населення дасть змогу сформувати технології, відпрацювати інструменти та методи проведення Всеукраїнського перепису населення; оновити інструменти проведення такого перепису, зокрема протестувати використання під час перепису планшетів та ноутбуків, щоб прискорити внесення статистичної інформації та її обробку.

Також пробний перепис сприятиме опрацюванню основних організаційних заходів здійснення Всеукраїнського перепису населення, включаючи подальший аналіз отриманих даних.

Читайте також: Перепис населення-2020: уряд створив міжвідомчу комісію

За пропозицією Державної служби статистики пробний перепис населення буде проводитися в Оболонському районі Києва та Бородянському районі Київської області у грудні 2019 року.

Уряд визначив Державну службу статистики України відповідальною за проведення пробного перепису населення. Водночас Національна поліція України має забезпечити публічну безпеку і порядок на час проведення пробного перепису.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-