Суд відклав розгляд скарг на поновлення Бочковського в ДСНС

Суд відклав розгляд скарг на поновлення Бочковського в ДСНС

Фото
Укрінформ
Київський апеляційний адміністративний суд переніс розгляд об’єднаних в одне провадження апеляційних скарг МВС, ДСНС і Кабінету міністрів щодо поновлення судом першої інстанції Сергія Бочковського на посаді голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відповідне рішення прийняла на засіданні у вівторок колегія суддів у зв’язку з необхідністю надати додаткові докази, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, суд постановив надати довідку щодо грошового утримання Сергія Бочковського за останні два місяці, після його поновлення на посаді судом першої інстанції. Дата нового засідання буде повідомлена додатково.

Сам Бочковський після судового засідання повідомив, що йому почали виплачувати заробітну плату після поновлення на посаді.

Читайте також: Повернення Бочковського в ДСНС: суд об’єднав три скарги в одну

Крім того, він повідомив, що 16 липня ввечері на нього нібито був скоєний замах.

Як повідомлялося, голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського затримали під час засідання Кабміну 25 березня 2015 року за підозрою у зловживаннях і причетності до корупційних схем. Тоді ж Кабмін ухвалив рішення про його звільнення з посади. 

Окружний адміністративний суд Києва 26 квітня 2018 року визнав незаконним звільнення Бочковського і поновив його на посаді.

Сам Бочковський разом із адвокатом 27 квітня прийшов до будівлі ДСНС і намагався потрапити на робоче місце, але його не впустили.

МВС, ДСНС і Кабінету міністрів  подали апеляційні скарги щодо поновлення Сергія Бочковського на посаді голови ДСНС, які Київський апеляційний адміністративний суд об'єднав у одне провадження.

Розгляд у суді питання поновлення Сергія Бочковського на посаді голови ДСНС / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-