Глава УКРОПу в Гостомелі вдарив жінку через прохання взяти пітбуля на повідець

Глава УКРОПу в Гостомелі вдарив жінку через прохання взяти пітбуля на повідець

Відео
Укрінформ
Голова Гостомельського відділення партії УКРОП Микола Пасальський вдарив жінку через прохання з її боку взяти бійцівського собаку на поводок.

Про це повідомила потерпіла Тетяна Лавріненко на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши відповідне відео.

"За зауваження взяти пітбуля на поводок я отримала струс мозку, забій та два дні провела у лікарів, здаючи аналізи і проводячи обстеження. Таким є підсумок банального прохання про дотримання законного права людей на безпеку. Нападником виявився спортсмен-самбіст, боксер, бізнесмен та депутат з Гостомеля. Агресивний чоловік у наколках, одне обличчя якого важить більше за всю мене. Якийсь Микола Пасальський", - йдеться у повідомленні.

За словами жінки, собаку вигулювали без поводка і намордника біля її під'їзду, де зазвичай багато маленьких дітей. "Отримавши справедливе зауваження-прохання взяти собаку на поводок (адже це бійцівська порода, небезпечна дуже і дуже) я отримала добірну порцію п'ятиповерхового мату із прибудовами. А трохи пізніше пішов такий удар у голову, від якого я досі не можу оговтатися. Не посоромився численних камер спостереження і свідків-сусідів. Просто підійшов і врубав своєю рукою-кувалдою мені у голову", - написала Лавріненко.

Вона додала, що у поліції Дніпровського району м.Києва ухвалили заяву, "але спускають справу на гальмах".

Читайте також: Міністр Насалик почубився з депутатом Шаховим - розбороняла поліція

Київська обласна організація УКРОПу вже виступила із засудженням дій Пасальського, заявивши, що розгляне питання про його виключення з партії.

"Про цю обурливу ситуації ми дізналися з соціальних мереж і відразу відреагували, провівши службове розслідування. Подібні дії представника нашої партії вважаємо неприпустимими і категорично засуджуємо таку поведінку. Просимо вибачення у потерпілої Тетяни Лавріненко і обіцяємо, що найближчим часом дамо належну оцінку діям Миколи Пасальського і розглянемо питання про виключення його з партії із одночасною втратою партійних посад. Також ми зацікавлені у негайному розслідуванні з боку правоохоронних органів і сприятимемо всім слідчим діям", - заявив глава Київської обласної організації УКРОПу, перший заступник голови Київської обласної ради Володимир Майбоженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-