Завтра відбудеться ЗНО з іноземної для вступу до магістратури

Завтра відбудеться ЗНО з іноземної для вступу до магістратури

Укрінформ
У середу, 11 липня, відбудеться єдиний вступний іспит за технологією ЗНО з іноземної мови для вступу до магістратури.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Єдине вступне випробування розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50. Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності екзаменаційного листка, оригіналу документа, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені в екзаменаційному листку) та запрошення-перепустки", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у 2018 році для вступників до магістратури за спеціальностями галузей знань 03 «Гуманітарні науки» (крім спеціальності 035 «Філологія»), 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 08 Право, 24 «Сфера обслуговування», 29 «Міжнародні відносини», 081 «Право», 293 «Міжнародне право» буде проведено єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови.

На складання ЄВІ буде відведено 60 хвилин. Загальна кількість завдань - 42. Тест складається з двох частин: частина «Читання» містить 22 завдання; частина «Використання мови» містить 20 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, - 42.

Читайте також: Вступна кампанія: в Україні стартувала реєстрація е-кабінетів

Результати основної сесії ЄВІ буде розміщено на інформаційних сторінках вступників у «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше ніж за 14 календарних днів від дня проведення тестування.

Для вступників до магістратури з спеціальностей 081 «Право», 293 «Міжнародне право» 13 липня відбудеться єдине фахове вступне випробування у формі тестування (ЄФВВ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-