Абітурієнти зареєстрували понад 100 тисяч е-кабінетів

Абітурієнти зареєстрували понад 100 тисяч е-кабінетів

Укрінформ
Абітурієнти за перший тиждень вступної кампанії створили 100 861 електронний кабінет, з яких активовано - 100 477. 

Крім того, на гарячі лінії МОН та ДП "Інфоресурс" надійшло майже 15 тисяч дзвінків, а на пошту - понад 32 тисячі листів із проханнями про допомогу, інформує прес-служба Міносвіти

"За перший тиждень реєстрації електронних кабінетів вступники створили понад 100 тис кабінетів – це близько 60% від тієї кількості, яка очікується цього року. Так, на 11 ранку 9 липня зареєстровано 100 тис 861 кабінет, з них активовано 100 тис 477", - йдеться у повідомленні.

У міністерстві повідомили, що найчастіше звернення на гарячі лінії та поштову скриньку стосуються реєстрації кабінетів. Ще за допомогою часто звертаються вступники, які вступають до коледжів після 9 класу, але вчасно не оформили паспорт. Надходить також багато запитів щодо пільг, вступу з Криму та Донбасу через освітні центри, сільського коефіцієнту, розрахунку середнього балу тощо. 

Читайте також: Вступна кампанія: як підтвердити право на "сільський коефіцієнт"

Також запитання можна поставити у профільній групі в Facebook "Вступ 2018", яка вже налічує майже 2800 учасників.

Міністерство освіти й науки нагадує, що реєстрація електронних кабінетів триватиме до 18-ї години 25 липня, а подавати через них заяви можна буде з 12 липня до 18-ї години 26 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-