Невідомі увірвалися в Укравтодор

Невідомі увірвалися в Укравтодор

Фото, відео
Укрінформ
Під стіни Укравтодору невідомі молоді люди притягли шини.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору у  Facebook.

"Сьогодні група людей на чолі із самопроголошеними лідерами так званого молодіжного крила Радикальної партії намагалася реалізувати один із сценаріїв політичного хеппінінгу під стінами Укравтодору", - йдеться у повідомленні.

На думку авторів, сьогоднішня пригода під стінами Укравтодору не має нічого спільного із конструктивним, демократичним виявом думок.

"Маємо підтверджену інформацію, що ця "акція" є замовною та заздалегідь оплачуваною. На жаль, заради власного PR та власних інтересів "діячі-активісти", використовуючи молодь, організовують низькосортні шоу та порушують роботу державних структур", - зазначає прес-служба.

Як повідомили ТСН в Укравтодорі, група невідомих молодих людей в кількості 20 осіб заблокувала вхід до адмінбудівлі, принісши з собою шини. Їм вдалося здолати пункт пропуску та потрапити на третій поверх будівлі, де розташована канцелярія.

Шини в знак протесту проти "жахливої якості автомобільних доріг" / Фото: asn.in.ua

"Що вимагають - важко зрозуміти. На початку цього "перформансу" молодий чоловік з папірця читав про те, як йому хочеться хороших доріг, а далі вони у доволі агресивному вигляді пройшли на поверхи будівлі і наразі перебувають тут", - розповіли в пресі.

Поліція перебуває біля будівлі та не перешкоджає діям людей, що потрапили до будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-