Порошенко розповів про революційну зміну в поліції, яку не можна не помітити

Порошенко розповів про революційну зміну в поліції, яку не можна не помітити

Укрінформ
Нова українська поліція разом із СБУ навчилася ефективно протидіяти всім, хто підіграє російським сценаріям із розхитування внутрішньої ситуації в Україні.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи на урочистому заході з нагоди Дня Національної поліції України на Софійській площі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Гібридна війна тому і гібридна, що точиться вона не лише на лінії фронту, але й глибоко в тилу. Нова поліція у чіткій взаємодії зі Службою безпеки навчилася ефективно протидіяти і п’ятій колоні, і так званим корисним ідіотам. І всім тим, хто вільно чи не вільно, користі ради чи через елементарну короткозорість, грає ту чи інакшу роль в різноманітних російських сценаріях із внутрішньої дестабілізації України”, - зазначив Порошенко.

Водночас Президент запевнив, що ще далекий від думки, ніби робота поліції стала абсолютно бездоганною, проте зміни тривають і нова поліція України дедалі менше нагадує стару, радянського стилю міліцію.

Читайте також: Три роки новій поліції: як українці до копів звикали

За його словами, нова поліція наближається до європейських стандартів правоохоронної діяльності, повертається і зростає довіра людей до неї.

“І якщо кілька років тому уособленим образом міліціонера був сержант ДАІ Петренко, який "зранку ще не їв", то тепер, - про що часто читаю в соціальних мережах, - водії бояться навіть пропонувати хабар патрульним поліцейським. І це – революційна зміна, яку не можна не помічати”, - переконаний глава держави.

Разом з тим, Порошенко закликав поліцейських пам’ятати, що люди судитимуть про їхню роботу насамперед з того, безпечніше чи небезпечніше вони себе почувають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-