Полторак подякував зенітникам за патріотизм та сумлінність

Полторак подякував зенітникам за патріотизм та сумлінність

Укрінформ
Україна робитиме все можливе, щоб в зенітних ракетних військах було якомога більше сучасної та модернізованої техніки, здатної ефективно працювати в сучасних умовах.

На цьому наголосив у своєму вітанні міністр оборони України генерал армії Степан Полторак з нагоди Дня зенітних ракетних військ.

"Україна робитиме все можливе, щоб у вас було якомога більше сучасної та модернізованої техніки, здатної ефективно працювати в сучасних умовах", - наголосив Полторак.

Він зазначив, що саме зенітним ракетним військам довірено унікальну і надважливу місію — спільно з екіпажами авіаційних бригад, у взаємодії із бойовими побратимами різних видів і родів військ на суші та морі цілодобово боронити українське небо над містами та стратегічними об’єктами, підрозділами сил оборони й позиціями українських бійців.

За словами генерала армії, упродовж останніх чотирьох років зенітні ракетні війська здолали складний шлях відновлення й осучаснення та здобули колосальний бойовий досвід. Тепер це незрівнянно потужніший і ефективніший компонент оборони, який здатний захистити повітряний простір від практично всіх існуючих засобів нападу, зауважив міністр.

"Пишаюся вами — українськими зенітниками ракетниками! Ви опановуєте нову техніку, нові бойові прийоми, вам вдалося провести безліч успішних операцій, у скарбниці вашого вишколу — сотні навчань різного рівня, а на рахунку бойового застосування — десятки знищених безпілотних літальних апаратів загарбника", - підкреслив Полторак.

Читайте також: Полторак призначив заступника командувача Військово-Морських сил

Він побажав усім і надалі покращувати професійну майстерність та зміцнювати бойовий дух. 

"Щиро вдячний кожному з  вас за  високий патріотизм та  професіоналізм, відданість військовій справі, зразкову службу й  сумлінність. Бажаю вам і  вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та  нових успіхів у  шляхетній справі служіння Вітчизні!", - наголосив генерал армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-