Викрадачів сина лівійського дипломата арештували без права на заставу

Викрадачів сина лівійського дипломата арештували без права на заставу

Укрінформ
Двом зловмисникам, які посеред дня у центрі столиці викрали сина лівійського дипломата, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відповідне рішення ухвалив Шевченківський районний суд м. Києва, повідомляє столична прокуратура.

"Їм оголошено про підозру за ч. 2 ст. 146 (викрадення людини), ч. 2 ст. 189 (вимагання) КК України та обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, злочин стався 25 червня близько 12 години дня на вулиці Тургенівській. Діючи згідно розробленого плану, зловмисники напали на потерпілого (26-річного сина лівійського дипломата), силоміць посадили його у машину та вивезли у невідомому напрямку. У подальшому, протягом дня викрадачі утримували чоловіка з метою отримання викупу за його звільнення.

Читайте також: Поліція Києва затримала двох єгиптян за викрадення сина дипломата

Не отримавши викуп, нападники звільнили заручника. Надалі завдяки оперативному реагуванню столичних правоохоронців викрадачів затримали.

Ними виявилися двоє громадян Єгипту, 1980 та 1996 р.н. Їм оголошено про підозру за ч. 2 ст. 146 (викрадення людини), ч. 2 ст. 189 (вимагання) КК України та обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

За вчинене іноземцям загрожує до 7 років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-