Організатори Європейського дня мов у Києві оголосили конкурс на кращий плакат

Організатори Європейського дня мов у Києві оголосили конкурс на кращий плакат

Укрінформ
Цьогоріч організатори Європейського дня мов у Києві оголосили конкурс на кращий плакат, який представляє ідею багатомовності та міжкультурного взаєморозуміння.

Про це повідомляє Польський інститут у Києві.

"Всі роботи подаються до 8 липня 2018 року. Результати будуть оголошені 16 липня 2018 року. Найкраща робота буде використана як головний імідж рекламної кампанії Європейського дня мов у Києві. Головний переможець матиме можливість працювати з міжнародною командою та отримувати плату за свою роботу. Кращі роботи в кожній віковій групі будуть представлені на Європейському дні мов", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Мюнхені відкривається кінофестиваль за участю двох українських стрічок

Учасники конкурсу діляться на три вікові групи, і переможці будуть обрані для кожної: діти 8 - 12 років; підлітки 13 - 17 років; дорослі 18+ років. Якщо переможець віком до 18 років, для показу роботи потрібна письмова згода батьків.

Вимоги до робіт: формат - A4, jpg або pdf; кожна робота повинна містити зображення (у яскравих кольорах, якщо на папері), назву та дату події (Європейський день мов - 23 вересня 2018 року), а також має супроводжуватися наступними даними: повне ім'я та вік автора, адреса електронної пошти (батьків, якщо немає 18 років) та номер телефону (батьків, якщо немає 18 років).

Роботи подаються на адресу: v.tomenchuk@ifu.kiev.ua та Viktoria.Korzhyk@goethe.de

Європейський день мов відзначається щорічно з 2001 року за ініціативою Ради Європи у Страсбурзі для сприяння та популяризації багатомовності в Європі. Мовне розмаїття - це інструмент досягнення кращого міжкультурного розуміння та ключовий елемент багатства культурної спадщини нашого континенту. Саме тому 800 мільйонів європейців заохочуються вивчати більше мов у будь-якому віці як у школі, так і поза нею.

Організатори Європейського дня мов у Києві: Британська Рада, Італійський інститут культури, Goethe-Institut, Польський Інститут у Києві, Посольство Угорщини, Чеський центр, Французький інститут в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-