Підозрюваному у вбивстві Ноздровської продовжили арешт до 24 серпня

Підозрюваному у вбивстві Ноздровської продовжили арешт до 24 серпня

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Юрію Росошанському, який підозрюється у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської, до 24 серпня 2018 року.

Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба суду у Facebook.

"За результатами проведеного судового засідання слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва зазначене клопотання задоволено. Підозрюваному Росошанському Ю.В. продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24.08.2018 року", - йдеться у повідомленні.

У суді також пояснили, що таке рішення суд прийняв у зв'язку з тим, що 26 червня 2018 року на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Росошанського Ю.В.

Читайте також: Прокуратура закликає "не піаритися" на справі Ноздровської

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Росошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Росошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав Юрію Росошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Водночас адвокати сім'ї Ноздровської заявили, що слідство не враховує їхні версії щодо особи вбивці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-