Президент привітав українців із Днем молоді

Президент привітав українців із Днем молоді

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав українців із Днем молоді.

Текст вітання розміщено на офіційному інтернет-представництві глави держави.

"Молодість – прекрасна й відповідальна пора для пізнання нового та відкриття незвіданого, досягнення перших вагомих успіхів. Приємно, що саме юнаки й дівчата своїми здобутками будують майбутнє Української держави. Упевнений, що ніхто, крім вас, краще не створить життєвий простір, тому що ви є реформаторами, ентузіастами та професіоналами своєї справи", - зазначив Порошенко.

Він нагадав, що Україна отримала безвізовий режим з країнами Шенгенської зони, продовжує здійснювати реформи, щоб поглибити інтеграцію до Європейського Союзу, та розробляє перспективи у сферах культури, освіти, науки.

Читайте також: Молодь генерує ідеї, які змінюють світ - Гройсман

"Нині, коли йде боротьба з російським агресором, сотні тисяч молодих українців зі зброєю в руках захищають не лише незалежність і суверенітет нашої країни, а й безпеку всієї Європи. Як Президент України я й надалі докладатиму зусилля, щоб разом із вами знаходити ефективні рішення у реалізації державної молодіжної політики, створювати умови для самореалізації особистості, національно-патріотичного виховання дітей і молоді, діяти задля нашої країни та її європейського вибору",- запевнив глава держави.

Порошенко побажав молодим українцям миру, щасливої долі та здійснення мрій і сподівань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-