Молодь генерує ідеї, які змінюють світ - Гройсман

Молодь генерує ідеї, які змінюють світ - Гройсман

Укрінформ
Саме молодь нині формує тренди і прогресивний напрям розвитку суспільства, генерує ідеї, які змінюють світ.

Таку думку висловив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман у привітанні з нагоди Дня молоді, повідомляє Урядовий портал. 

"Молоді люди, без зайвого пафосу, є не лише майбутнім, а й теперішнім будь-якої країни. Молодь формує тренди, задає високу планку для інших поколінь, формує прогресивний напрям розвитку суспільства. Відкритість до всього нового та оригінальність мислення дають змогу молодому поколінню генерувати ідеї, які змінюють світ", - зазначив Гройсман.

На його переконання, внесок української молоді у зміни, що відбуваються в державі, важко переоцінити. Україна переживає справжній бум молодіжних ініціатив, громадських рухів, культурних заходів, стартапів та бізнесових ідей. "Усе це стало можливим завдяки активній позиції нашого молодого покоління, його природній адаптації до актуальних світових процесів", - додав глава уряду.

Читайте також: Гройсман назвав єдине мірило ефективності роботи

За його словами, молодь здатна запропонувати нове бачення майбутнього та способів його досягнення, тож уряд активно працює над залученням молодих людей на державну службу. "Переконаний, що саме молодь має здійснювати подальші перетворення в Україні, якщо ми дійсно прагнемо бути громадянами успішної країни", - запевнив він.

Гройсман висловив подяку молодшим поколінням українців за активну і непохитну позицію, енергію, тверду впевненість в успішному завтрашньому дні нашої країни.

"Цим життєствердним прикладом Ви надихаєте старших за себе українців діяти енергійніше, не боятися приймати нові зміни світу, впевнено робити важливі справи у зрілому та літньому віці", - наголосив він.

Як повідомлялося, в останню неділю червня в Україні відзначають День молоді та День молодіжних і дитячих громадських організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-