CБУ викрила механізм легалізації членів міжнародних терористичних організацій

CБУ викрила механізм легалізації членів міжнародних терористичних організацій

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України викрили механізм незаконної легалізації на території України осіб, які причетні до діяльності міжнародних терористичних організації.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що іноземець, виходець з Північного Кавказу, який перебуває в розшуку за лінією Інтерпол за причетність до терористичної діяльності, для переховування від правоохоронних органів використовував частково підроблений паспорт громадянина України. На підставі цього документа, виданого на інші установчі дані, він отримав паспорт громадянина України для виїзду за кордон", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією СБУ, зловмисник мав посвідку на тимчасове проживання в Україні на власні установчі дані, яка була видана на підставі фіктивного шлюбу та сфальсифікованих документів.

Читайте також: СБУ перекрила міжнародний канал торгівлі людьми

У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці провели у столиці комплекс невідкладних слідчих дій для документування протиправної діяльності іноземця, якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, зазначили в СБУ.

Триває досудове слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-