Порошенко привітав випускників із закінченням навчання

Порошенко привітав випускників із закінченням навчання

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав випускників із закінченням навчання та побажав сміливо й віддано крокувати до реалізації своїх мрій і планів.

Вітання опубліковане на сайті Глави держави.

«Щиро вітаю усіх вас із завершенням навчання у закладах освіти. Це радісна і водночас хвилююча подія. Сьогодні перед вами відкривається безліч незвіданих шляхів, якими ви крокуватимете до професійного самоствердження, до реалізації власних планів і амбіцій. Робіть це сміливо та віддано, рішуче втілюйте омріяне на славу України», - зазначив Порошенко.

Він наголошує, що здобутки молодого покоління є запорукою подальшого розвитку держави і надійним захистом від посягань російського агресора на рідну землю.

Читайте також: Порошенко привітав держслужбовців з професійним святом

«Переконаний, що педагогам і батькам вдалося посіяти у ваших душах ті зерна, що повсякчас проростатимуть прагненням до навчання та самовдосконалення, шаною до Батьківщини та оточуючих, вірою у добро і справедливість», - відзначив Порошенко.

Глава держави побажав випускникам міцного здоров'я, мирного неба, щедрої долі та невичерпної енергії для майбутніх здобутків в ім'я України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-