Міноборони розбиратиметься, як строковиків

Міноборони розбиратиметься, як строковиків "перетворили" на вантажників

Укрінформ
За фактом залучення військовослужбовців-строковиків Держспецслужби транспорту до господарських робіт призначено службове розслідування.

Про це повідомляє Міноборони.

"Вчора, 19 червня, у телевізійних сюжетах програми “ТСН” (телеканал "1+1") та "Надзвичайні новини" (ICTV) було оприлюднено інформацію про залучення військовослужбовців строкової служби Державної спеціальної служби транспорту до розвантажувальних робіт на одному з підприємств у м. Дніпро. За даним фактом головою Адміністрації Держспецслужби призначено службове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у разі виявлення порушень винні посадові особи військової частини будуть притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Читайте також: На Донбасі бойовики обстріляли самі себе, є поранені

За попередніми даними, з’ясовано, що військовослужбовці 26 об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту, яка входить до системи Міністерства оборони України, виконували роботи з розвантаження цементу та каменю, призначеного для будівництва двох казарм для військовослужбовців Збройних сил України у с. Кайдаки Дніпропетровської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-