Суд залишив Єфремова під вартою

Суд залишив Єфремова під вартою

Укрінформ
Старобільський райсуд продовжив до 13 серпня запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для екс-керівника фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова, якого обвинувачують у держзраді.

Про це повідомляється на сторінці Генпрокуратури у Facebook.

"Під час засідання суд прийняв рішення про продовження Єфремову запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 13 серпня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що наступне судове засідання з розгляду справи Єфремова відбудеться 26 червня о 13 год. 30 хв., під час якого відбудеться допит свідка обвинувачення.

Як повідомлялося, Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними ГПУ, намагався вилетіти до Відня.

Читайте також: Два дні без їжі: московський суд оцінив страждання Дадіна в поліції у $80

4 січня 2017 року Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно Єфремова. Йому інкримінують організацію захоплення будівлі Луганської ОДА; пособництво в захопленні Управління СБУ в Луганській області; вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України; організаційне сприяння створенню й діяльності угруповання «ЛНР»; державну зраду.

13 січня 2017 року Єфремова з Києва конвоювали до Старобільська, де суд розглядає справу проти нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-