Герман заявив, що з нього роблять

Герман заявив, що з нього роблять "цапа-відбувайла"

Укрінформ
Борис Герман, якого підозрюють в організації вбивства журналіста Аркадія Бабченка, продовжує наполягати на тому, що він співпрацював із контррозвідкою.

Про це він заявив у Апеляційному суді Києва, де розглядається скарга на обраний йому запобіжний захід, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Чому контррозвідка не каже, що я працював на них? Виходить, що мене підставили... Зараз я розумію, що з мене роблять цапа-відбувайла", - сказав Герман.

Він також заявив, що у контррозвідці співпрацював з таким собі Дмитром, позивний "Дітріх", але прізвища його не знає.

Підозрюваний також заявив: "Те, що я вирішив заробити на вбивстві когось, саме по собі абсурдно: я не бомж".

Герман також додав: "Тікати мені нікуди, у мене немає офшорних компаній і рахунків за кордоном".

Як повідомлялося, 29 травня правоохоронці заявили, що 41-річний журналіст Аркадій Бабченко смертельно поранений на порозі свого дому в Києві. За фактом убивства журналіста було відкрито кримінальне провадження.

У середу, 30 травня, з'ясувалося, що це була операція СБУ і Бабченко живий. Голова СБУ Василь Грицак заявив, що російські спецслужби замовили вбивство журналіста.

Читайте також: Контррозвідка заперечує, що Герман - їхній агент

Під час проведення спецоперації співробітники спецслужби затримали в Києві організатора вбивства журналіста Бабченка - Бориса Германа.

31 травня Шевченківський райсуд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Затриманий Герман стверджує, що брав участь у спецоперації української контррозвідки, проте у Службі зовнішньої розвідки це заперечують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-