Саєнко розказав молоді про свій шлях до влади

Саєнко розказав молоді про свій шлях до влади

Укрінформ
Часи, коли високу посаду можна було отримати лише завдяки зв'язкам, відійшли у минуле, бо чинна українська влада знає, що майбутнє - за розумною молоддю.

Про це міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко сказав під час форуму для активної молоді «3D лідерство: держава, бізнес, громадський сектор» у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Раніше молодь думала, якби я не працював, посаду отримали кум або родич когось, успіх отримає той, хто має впливових родичів, хто є другом когось впливового. Повірте мені, тепер вже все не так" - сказав Саєнко.

Він - наймолодший міністр уряду Гройсмана, ще три-чотири чотири роки тому не міг уявити собі, що обійматиме цю посаду."Тоді не знав Гройсмана, а  почав працювати в апараті Верховної Ради, потім став членом Кабінету Міністрів. Тому можу своїм прикладом продемонструвати, що треба багато працювати, докладати максимум зусиль і буде успіх",- додав Саєнко.

Читайте також: Переможців проекту "Державотворець" візьмуть на стажування у міністерствах

Організатори форуму – Міністерство молоді та спорту, проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія», Українська академія лідерства, центр політичних студій та аналітики «Ейдос». Участь у заході беруть молоді українці - фіналісти проекту «Державотворець», представники українського бізнесу, громадських організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-