У Мін'юсті кажуть, що не готують легалізацію одностатевих шлюбів

У Мін'юсті кажуть, що не готують легалізацію одностатевих шлюбів

Укрінформ
Міністерство юстиції не розробляло і не подавало на розгляд жодних проектів нормативних актів щодо легалізації цивільного партнерства для одностатевих пар.

Про це ідеться в повідомленні прес-служби відомства.

«Інформація, яка поширюється у ЗМІ щодо подання Міністерством юстиції законопроекту на розгляд Кабінету Міністрів України про легалізацію цивільного партнерства для одностатевих пар, не відповідає дійсності», - ідеться в повідомленні.

У Мін'юсті наголосили, що 12 червня директор Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Владислав Власюк під час круглого столу на тему «Оновлення плану заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року» в офісі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у відповідь на питання щодо легалізації одностатевих шлюбів повідомив наступне: «У зв'язку з великою кількістю звернень, питання потребує подальшого вивчення та опрацювання і наразі не може бути виконано».

Читайте також: Петиція проти "гей-пропаганди" зібрала необхідну кількість підписів

Як повідомлялося, 13 червня деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що Міністерство юстиції залишить у плані дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини запровадження в Україні цивільних партнерств, зокрема, для одностатевих пар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-