Справу колишнього генерала-прикордонника

Справу колишнього генерала-прикордонника "пустили" на друге коло

Укрінформ
Верховний Суд України направив кримінальне провадження щодо колишнього директора Департаменту матеріально-технічного забезпечення Держприкордонслужби на новий судовий розгляд апеляційної інстанції.

Про це повідомляє Генпрокуратура України.

"Верховний Суд України задовільнив касаційну скаргу військової прокуратури Центрального регіону України на ухвалу Апеляційного суду м. Києва від 18.07.2017, якою було скасовано вирок Дарницького районного суду м. Києва стосовно директора Департаменту матеріально-технічного забезпечення Державної прикордонної служби України. Погодившись з доводами військових прокурорів регіону та Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України, Верховний Суд України скасував вказане рішення Апеляційного суду та направив кримінальне провадження на новий судовий розгляд до суду апеляційної інстанції", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ситник не розуміє, чому затягнулася екстрадиція Чауса

Як відомо, вироком Дарницького районного суду м. Києва від 03.11.2015 вказану особу -  Олега Лантвойта  було визнано винною в одержанні від підприємця неправомірної вигоди у сумі 349100 грн за сприяння у перемозі на тендері та укладанні договорів про постачання майна для Державної прикордонної служби і засуджено за ч. 5 ст. 368 Кримінального кодексу України до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 3 роки з конфіскацією майна та позбавленням військового звання "генерал-лейтенант".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-