Суд відмовився зняти арешт із майна Вишинського

Суд відмовився зняти арешт із майна Вишинського

Укрінформ
Суд у Херсоні не задовольнив клопотання захисту керівника «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського щодо зняття арешту з вилученого під час обшуків майна.

Про це повідомила у Facebook речниця прокуратури АРК Тетяна Тихончик. 

"Херсонський міський суд відмовив у задоволенні клопотання сторони захисту підозрюваного у державній зраді К.Вишинського щодо повернення вилученого під час обшуків майна", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, співробітники СБУ спільно з прокуратурою АР Крим викрили діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних Російській Федерації, і здійснили слідчі дії в офісі "РИА Новости Украина" в Києві, а його керівник Кирило Вишинський був затриманий 15 травня. Того ж дня йому було оголошено про підозру в державній зраді. 17 травня Херсонський міський суд заарештував його на 2 місяці.

Читайте також: У Вишинського знайшли договір із КремлеЗМІ, зброю і $200 тисяч

Під час обшуку правоохоронці виявили в банківській скриньці Вишинського понад двісті тисяч доларів США, предмет, схожий на пістолет "Браунінг 1906", та прямий трудовий договір між Вишинським та МІА "Россия Сегодня" на керівництво представництвом на території України.

Вишинського розглядають як можливого претендента на обмін на журналіста Укрінформу Романа Сущенка, якого в РФ засудили до 12 років ув'язнення в колонії суворого режиму за нібито шпигунство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-