Політв'язні Кремля: Садовий попросив принца Ліхтенштейну звернутися до влади РФ

Політв'язні Кремля: Садовий попросив принца Ліхтенштейну звернутися до влади РФ

Укрінформ
Спадкоємному принцу Князівства Ліхтенштейн Алоїзу фон Ліхтенштейну, який перебуває з візитом у Львові, Андрій Садовий передав листа з проханням зробити офіційне звернення до керівництва РФ щодо звільнення Олега Сенцова та ще майже 60 українських політичних в’язнів.

Про це повідомляє прес-служба міської ради. 

“Під час  зустрічі зі спадкоємним принцом Князівства Ліхтенштейн міський голова Андрій Садовий, зокрема, наголосив на важливості звернення з боку принца Ліхтенштейну до керівництва країни-агресора щодо звільнення Олега Сенцова та інших українських політичних в’язнів”, - зазначила речник міськради Христина Процак. 

Мер звернув увагу гостя на банер, який розміщений на фасаді Ратуші на підтримку Олега Сенцова та українських політичних в’язнів. Садовий розповів про масові акції підтримки українських політичних в’язнів #FreeSentsov.

Мер міста також розповів принцу про великі культурні проекти, які відбуваються у Львові, зокрема, про LvivMozArt та Леополіс Джаз.  

У свою чергу принц Алоїз зазначив: «Ми вперше у Львові. Маємо ще візит до місцевого сиротинця. Упродовж останніх років ми підтримували цей гуманітарний проект, а також інші проекти, пов’язані із зоною АТО».

Читайте також: Порошенко заявив про потенціал у співпраці України й Ліхтенштейну

Як повідомлялось, цими днями відбувається візит спадкоємного принца Князівства Ліхтенштейн в Україну, зокрема в міста Київ та Львів. Цей візит є першим візитом високого представника Ліхтенштейну з часу встановлення дипломатичних відносин між обома державами.

В рамках візиту до Львова запланована екскурсія містом, відвідування «Будинку вчених», візит до Родинного дому «Покрова».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-