ЗНО з англійської мови: оприлюднені правильні відповіді на тест

ЗНО з англійської мови: оприлюднені правильні відповіді на тест

Укрінформ
Предметна фахова комісія Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) встановила правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з англійської мови.

Про це йдеться на сайті відомства.

"Ознайомитися з таблицею правильних відповідей можна в розділі «Предмети ЗНО/Англійська мова/Правильні відповіді», - йдеться у повідомленні.

Засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога "склав/не склав" з англійської мови відбудеться до 14 червня. Результати тестування з цього предмета буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 15 червня.

Схему оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю з англійської мови, ухвалену на засіданні предметної фахової комісії з англійської мови при Українському центрі оцінювання якості освіти, буде оприлюднено у розділі "Предмети ЗНО/Англійська мова/Правильні відповіді" 5 червня.

Усього на тестування з англійської мови в 2018 році зареєструвалося 89 312 осіб. Цього року тестування з іноземної мови було проведено з частиною аудіювання - перевірка розуміння іноземної мови на слух. До цього року  така форма контролю у вигляді стандартизованого іспиту не використовувалася.

Цьогорічні випускники шкіл могли обрати англійську мову як третій предмет для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Читайте також: Магістратура: у Міносвіти нагадали про дедлайн реєстрації на ЗНО

Сертифікаційна робота з англійської мови налічувала 59 завдань різних форм та складалася з чотирьох частин: "Розуміння мови на слух (аудіювання)" (16 завдань), "Читання" (22 завдання), "Використання мови" (20 завдань) і "Письмо" (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю).

Як повідомляв Укрінформ, абітурієнти вже склали ЗНО з математики, української мови та літератури, а також з іспанської, німецької та французької мов.

Загалом на зовнішнє незалежне тестування в 2018 році зареєструвалося 335 тисяч 843 особи. Основна сесія ЗНО триватиме  до 13 червня. Частина результатів ЗНО буде відомою 15 червня, повні результати ЗНО будуть оприлюднені на сторінках учасників тестування  не пізніше 21 червня.

Наступний тест - з біології - відбудеться 4 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-