Президент: Від дорослих залежить майбутнє дітей

Президент: Від дорослих залежить майбутнє дітей

Укрінформ
Забезпечення та захист прав дітей є пріоритетним завданням державної політики України.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко у вітанні з нагоди Дня захисту дітей, опублікованому на сайті Глави держави.

"Піклування про підростаюче покоління, підтримка сім’ї, забезпечення та захист прав дітей — пріоритетні завдання державної політики України. Спільними зусиллями органів державної влади, місцевого самоврядування, громадськості та суспільства ми створюємо умови для цілісного і гармонійного розвитку дітей, дбаємо про щастя і благополуччя кожної дитини", - наголосив Порошенко.

Він також звернув увагу на важливість реформ у сфері охорони дитинства. "Упровадження нової української школи, підвищення якості медичних послуг, реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, розроблення нових стандартів соціальних послуг — це неповний перелік наших дій, які спрямовані на те, щоб кожна дитина мала можливість зростати в сім’ї, розвиватись відповідно до своїх можливостей і потреб, отримувати необхідну підтримку і допомогу на рівні громади", - зазначив Президент.

Він також наголосив, що від дорослого покоління залежить, яким буде дитинство дітей і ким вони виростуть. "Оточімо усіх діточок любов’ю і турботою, зігріємо теплом своїх сердець, наповнимо їх життя радістю і впевненістю у собі", - закликав Президент.

Читайте також: Укрзалізниця призначила три "дитячих" поїзди до Азовського моря

Порошенко побажав дітям хорошого настрою, успіхів у навчанні, реалізації своїх талантів та втілення найзаповітніших мрій, а ще миру і злагоди кожній дитині.

Як повідомляв Укрінформ, 1 червня у світі відзначають Міжнародний день захисту дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-