Кваліфікаційна комісія відправляє 657 суддів на інтерв'ю з психологом

Кваліфікаційна комісія відправляє 657 суддів на інтерв'ю з психологом

Укрінформ
Вища кваліфікаційна комісія суддів України призначила проведення інтерв'ю з психологом для 657 суддів, які проходитимуть тестування особистих морально-етичних якостей і загальних здібностей.

Відповідне рішення було ухвалене ВККСУ на засіданні в середу, 30 травня, інформує прес-служба відомства.

«Рішенням Комісії від 30 травня 2018 року призначено проведення інтерв'ю з психологом для 657 суддів, стосовно яких 25 травня 2018 року призначено проведення тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що інтерв'ю з психологом для визначених осіб буде відбуватися за адресою м. Київ, пл. Солом'янська, 1.

У ВККСУ повідомляють, що тривалість проведення інтерв'ю - до однієї години. Також наголошують, що присутність на інтерв'ю є обов'язковою.

Із оновленим графіком тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей, зокрема датою та часом проведення інтерв'ю з психологом, можна ознайомитися на сайті ВККСУ за посиланням.

Читайте також: Кваліфікаційна комісія "відсіяла" ще чотирьох суддів

Як повідомлялося, 25 травня 2018 року Вищою кваліфікаційною комісією суддів України призначено проведення комп'ютерного тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей для 1344 суддів у межах процедури кваліфікаційного оцінювання, призначеного рішенням Комісії від 01 лютого 2018 року, та для 6 суддів, які не з'явилися на таке тестування в межах процедури кваліфікаційного оцінювання, призначеного рішенням Комісії від 20жовтня 2017 року.

Проходження інтерв'ю з психологом - перший етап кваліфікаційного оцінювання, який планують провести протягом червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-