Виборцям пояснили, як голосувати за новий склад Ради громадського контролю при НАБУ

Виборцям пояснили, як голосувати за новий склад Ради громадського контролю при НАБУ

Укрінформ
Розпочалося відкрите рейтингове інтернет-голосування за учасників Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України, яке триватиме на сайті відомства до 21:00 30 травня.

Про це інформує прес-служба бюро.

Зазначається, що до участі у голосуванні допускаються громадяни, які проживають на території України. Одна особа може проголосувати не більше ніж за 15 учасників.

Список учасників конкурсу з обрання РГК при НАБУ та інформація про них розміщені на сайті бюро.

Поінформовано, що кожному виборцю для голосування відведено 15 хвилин. Для того, щоб зробити вибір, потрібно перейти на сторінку голосування за посиланням, натиснути кнопку «Розпочати голосування», пройти тест та погодитися з умовами голосування. Окрім того, виборцю необхідно вказати електронну адресу - на неї буде надіслано код підтвердження, який необхідно вписати у відповідне поле на сторінці голосування, та вказати номер мобільного телефону (український GSM-оператор), на який буде надіслано sms-повідомлення з кодом. Цей код необхідно вписати у відповідне поле на сторінці голосування.

Читайте також: Холодницький прогнозує, що справа Насірова "застрягне" в суді майже на два роки

Як зазначається, останній крок - обрати кандидатів, поставивши позначки навпроти їх прізвищ і натиснути кнопку «Проголосувати».

Закон «Про Національне антикорупційне бюро України» передбачає, що Рада громадського контролю утворюється у складі 15 осіб. Її завдання - забезпечувати прозорість та цивільний контроль за діяльністю бюро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-