Секретаріат Кабміну запрошує молодь реєструватися на стажування

Секретаріат Кабміну запрошує молодь реєструватися на стажування

Відео
Укрінформ
Кабінет міністрів запрошує молодих активних людей до 30 травня записатися на стажування в органи державної влади, зокрема у Секретаріат КМУ.

Про це сказав державний секретар КМУ Володимир Бондаренко у відеоролику, оприлюдненому на сторінці Урядового порталу у Facebook.

"Під час стажування, я вам гарантую, сумно не буде. Ви зможете підготувати проекти рішень до розгляду на засіданнях урядового комітету, на засіданнях уряду. Ви обов’язково будете присутні на цих засіданнях і побачите, як ваш результат впливає на прийняття рішень", - сказав Бондаренко.

Зазначається, що взяти участь у прозорому конкурсному відборі на стажування можуть студенти вищих навчальних закладів, які завершують навчання на ступінь бакалавра, магістра або отримали диплом бакалавра чи магістра менш ніж за 5 років до реалізації програми. При цьому претенденти мають вільно володіти державною мовою та однією з офіційних мов Ради Європи.

У рамках проекту буде створено Секретаріат Національної програми стажування в ЦОВВ, який координуватиме створення офіційного веб-сайту проекту, оголошення та здійснення конкурсного відбору, розповсюдження інформації в ЗМІ та соціальних мережах, проведення онлайн-тестування, організацію співбесід із кандидатами, проведення тренінгів для стажистів.

Читайте також: На стажування у владу: у Кабміні назвали умови для студентів та магістрів

Як зазначається, подаючи документи, претендент на стажування має обрати свою спеціалізацію - тип роботи, який саме його цікавить. Тривалість стажування становитиме не більше 3 місяців та проводитиметься до 30 вересня 2018 року. Також буде опрацьовано питання надання стипендій стажистам Національної програми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-