Немає нічого неможливого, коли є справжня віра - Турчинов привітав з Трійцею

Немає нічого неможливого, коли є справжня віра - Турчинов привітав з Трійцею

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов привітав громадян з Днем Святої Трійці, нагадавши, що християни, яких переслідували та вбивали, змогли стати найпотужнішим рухом людства, бо мали віру.

Вітання оприлюднене на сайті Турчинова.

"Шановні друзі, щиро вітаю з Днем Святої Трійці! На п'ятдесятий день після Воскресіння Христового на  Апостолів, як і обіцяв Господь, зійшов Святий Дух, і вони усвідомили всю Божу повноту і нерозривну єдність Бога Отця, Сина та Святого Духа. Святий Дух нагородив Апостолів харизмою (з давньогрецької Дар Божий) і вони набули знання різних мов, отримали здатність до пророцтва, до зцілення важких хвороб, стійкість до отрути тощо", - написав Турчинов.

Він підкреслив, що отримавши ці унікальні здібності, учні Христа не почали розважати натовп вдалими пророцтвами, заробляючи політичні дивіденди, не відкрили приватні лікарні чи бюро перекладу, щоб “трошечки підзаробити”. Жоден з цих дарів вони не використали для себе, а лише щоб проповідувати Євангеліє - по всьому світу нести слово правди та спасіння, змінюючи своїм безпрецедентним служінням людей та навколишній світ. 

У день П'ятидесятниці Апостол Петро вперше проповідував на Єрусалимській площі величезному натовпу. І як сказано в Біблії, після його натхненної проповіді три тисячі чоловік покаялися та хрестилися. Саме тому цей день - день П'ятидесятниці, вважається днем народження християнської Церкви. 

Читайте також: Порошенко привітав українців з Трійцею і закликав вірити у перемогу добра

"Зовсім невелика група учнів Христа, яку надихав Святий Дух, створивши найбільшу в світі християнську громаду та заклавши фундамент сучасної цивілізації, довела, що немає нічого неможливого, коли в тебе є справжня віра та Боже благословення. Християни тих часів, які перебували поза законом, яких переслідували, катували та вбивали, змогли перемогти всі армії та імперії світу, ставши найпотужнішим рухом людства. Тому і для нас, українців, коли ми зможемо об'єднатись і щиро повірити, не буде нічого неможливого - ми переможемо ворогів і побудуємо велику процвітаючу Україну", - наголосив Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-