Після матчу ЛЧ УЄФА біля стадіону затримали 18 провокаторів - Крищенко

Після матчу ЛЧ УЄФА біля стадіону затримали 18 провокаторів - Крищенко

Фото, відео
Укрінформ
Правоохоронці в посиленому режимі працювали для недопущення провокацій під час фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбувся у Києві на НСК "Олімпійський". Після поєдинку неподалік від стадіону затримали 18 осіб, які провокували бійку із вболівальниками. Їх доставили в управління для встановлення всіх обставин події і надання правової оцінки.

«На футбольному матчі були присутні близько 50 тисяч громадян. Усе пройшло досить спокійно. Було дві сутички між вболівальниками. Стюарди, а потім поліцейські вивели правопорушників, з якими поспілкувалися за межами стадіону. По закінченню матчу кілька молодиків намагалися вчинити бійку, однак правоохоронці затримали 18 осіб та доставили в районне управління поліції. У подальшому їх діям буде надана правова оцінка», - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Читайте також: Столична поліція розповіла про поведінку вболівальників

Водночас керівник столичних поліцейських зауважив, що станом на 00:35 відбулася повна евакуація відвідувачів з НСК «Олімпійський», а частина вболівальників, а це приблизно до 5 тисяч фанів «Ліверпуля» із парку Шевченка вже відбула до аеропорту «Бориспіль». Ситуація на основних спортивних локаціях контрольована.

«Наряди продовжують у посиленому режимі охороняти правопорядок, аби попередити конфліктні ситуації і провокації. Якщо будуть сутички – будемо їх припиняти», - акцентував Андрій Крищенко.

Після матчу Ліги чемпіонів УЄФА біля стадіону затримали 18 провокаторів - Крищенко / Фото: Національна поліція

У Київ на фінал Ліги чемпіонів прибули понад 20,2 тисячі вболівальників. Лише 26 травня у столицю прибули 43 чартерних рейси — 23 зі вболівальниками «Ліверпуля» та 20 з фанами «Реала».

До охорони правопорядку було залучено 10 тис. правоохоронців.

У суботу, 26 травня, у Києві відбувся фінал Ліги чемпіонів УЄФА. Мадридський «Реал» обіграв англійський  «Ліверпуль» (3:1) і став першим клубом в історії ЛЧ, який вигравав цей турнір тричі поспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-