В Україну не пустили двох працівників КремлеЗМІ

В Україну не пустили двох працівників КремлеЗМІ

Укрінформ
Сьогодні прикордонники не пропустили в Україну двох громадян Російської Федерації, які виявилися представниками ЗМІ.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні було відмовлено у пропуску двом громадянам Російської Федерації, які виявилися представниками ЗМІ. Іноземці прилетіли в Київ рейсами з Мінська та Тбілісі", - йдеться у повідомленні.

Одного з них не пропустили через незаконне відвідування Криму. Крім того, він отримав заборону на в’їзд терміном на 3 роки. 

Інший росіянин метою візиту зазначив відпочинок та перегляд матчу Ліги Чемпіонів, проте у ході прикордонного контролю працівники ДПСУ встановили його приналежність до російського телеканалу «Россия».  Чоловіка повернули в зворотному напрямку через не підтвердження мети прибуття в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 14.00 співробітники Держприкордонслужби вже зустріли та оформили майже 18 тисяч громадян, при цьому лише сьогодні - 8 тисяч осіб. Кожному прикордонники роздають флаєри англійською та іспанською мовами, де іноземці можуть знайти корисну інформацію на час перебування в Україні.

Читайте також: На фінал Ліги Чемпіонів в Україну приїхали майже 10 тисяч іноземців

На НСК "Олімпійський" у Києві в суботу, 26 травня, відбудеться фінал футбольної Ліги чемпіонів сезону 2017-2018 років.

У вирішальному поєдинку найпрестижнішого клубного турніру континенту зійдуться іспанський "Реал" і англійський "Ліверпуль".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-