Порошенко обговорив з головою Turkcell підтримку медицини на селі

Порошенко обговорив з головою Turkcell підтримку медицини на селі

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко обговорив з президентом Turkcell перспективи підтримки програми cільської медицини.

Про це повідомляє сайт Глави держави.

"В рамках засідання Національної інвестиційної ради Президент Петро Порошенко прийняв президента турецької компанії Turkcell Ахмета Акца. Співрозмовники обговорили перспективи залучення цієї компанії до програми підтримки сільської медицини в Україні, зокрема враховуючи її великий досвід у побудові аналогічних рішень в медицині, освіті тощо", - йдеться у повідомленні.

Так, Президент України зазначив, що відповідно до його домовленостей з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом Україна та Туреччина значно активізували своє співробітництво, особливо в економічній сфері.

Читайте також: Телемедицина в Україні: у Києві підписали меморандум зі Світовим банком і Канадою

"На завершальному етапі знаходиться підготовка засідання Стратегічної Ради двох країн, яка має врахувати питання співпраці між Україною та Туреччиною у безпековій, військово-технічній сфері, дорожньому будівництві та телекомунікаціях, включно з використанням потенціалу Turkcell", - інформує прес-служба Президента.

Також Глава держави відзначив "дуже відповідальне ставлення до ведення бізнесу в Україні" цієї компанії і подякував за рішення Turkcell збільшити обсяг інвестицій в Україну.

фото: прес-служба Глави держави

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-