Порошенко нагородив двох львівських поліцейських орденом «За мужність»

Порошенко нагородив двох львівських поліцейських орденом «За мужність»

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вручив ордени «За мужність» двом львівським поліцейським.

Церемонія відбулася в ході робочої поїздки Порошенка на Львівщину, повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначається, що за особисту мужність, виявлену у боротьбі зі злочинністю, зразкове виконання службового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено старшого інспектора управління патрульної поліції старшого лейтенанта поліції Тетяну Сороку та інспектора управління патрульної поліції у Львівській області лейтенанта поліції Павла Хрупу.

“Думаю, що дуже важливо, коли ми підтримуємо і нагороджуємо не лише наших воїнів-героїв, які боронять нашу державу від російської агресії, а й героїв, які забезпечують мир, спокій і порядок на вулицях наших міст”, - сказав Президент.

Читайте також: Порошенко проінспектував “військову” забудову Львівщини

Як повідомлялося, 13 травня 2018 року у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Lexus RX 350 та Skoda Octavia. На місце події прибув екіпаж старшого лейтенанта поліції Тетяни Сороки та лейтенанта поліції Павла Хрупи.

Під час оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення водій Skoda Octavia почав вести себе неадекватно та намагався втекти з місця події. Старший лейтенант поліції Сорока наздогнала порушника та намагалася затримати. Під час затримання правопорушник наніс їй удар ножем в область живота.

У свою чергу лейтенант поліції Хрупа для відбиття нападу на поліцейського та затримання правопорушника застосував табельну вогнепальну зброю, здійснивши два постріли, внаслідок чого зловмисник отримав поранення правої ноги. Правопорушника було затримано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-