Глава САП: справу про підкуп Супрун відправили на доопрацювання

Глава САП: справу про підкуп Супрун відправили на доопрацювання

Укрінформ
Кримінальне провадження за фактом підкупу в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун прокурори направили на доопрацювання до НАБУ.

Про це заявив у коментарі журналістам керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Ми не оголосили підозру. Була зміна групи прокурорів по цій справі з метою уникнення різних кривотлумачень у зв'язку з відомими подіями. Нові прокурори - перший заступник Грищук повернули в НАБУ це провадження для доопрацювання", - сказав Холодницький.

За його словами, наразі недостатньо доказів у цій справі для повідомлення про підозру. "Нехай детективи доопрацьовують, приносять матеріали, які вимагає прокурор, а не просто нарізки з відео і створення суспільної думки про вже винних осіб", - зазначає Холодницький.

Він додав, що ця справа розслідується НАБУ протягом року і САП погоджувала усі слідчо-розшукові дії, які вимагали детективи.

Читайте також: Супрун співпрацює з НАБУ у справі про квартиру-хабар

Як повідомлялося, НАБУ розслідує кримінальну справу, яка стосується пропозиції помічника нардепа від Радикальної партії Олега Ляшка в.о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун надати хабар у вигляді квартири в обмін на сприяння у наданні медичного обладнання для однієї з лікарень міста Вишневе. В обмін на квартиру лікарня Вишневого повинна була отримати медичну техніку, в тому числі мамограф, за рахунок міжнародних організацій.

У квітні поточного року НАБУ оприлюднило оперативне відео, на якому видно як міський голова Вишневого Ілля Діков особисто зустрічається з Уляною Супрун і розмірковує над схемами передачі їй квартири.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-