Вже 5 мільйонів українців підписали декларації з лікарями - Супрун

Вже 5 мільйонів українців підписали декларації з лікарями - Супрун

Укрінформ
В Україні вже 5 мільйонів людей підписали декларації з лікарями у рамках національної кампанії "Лікар для кожної сім'ї".

Про це повідомила в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці у Twitter.

"Не пройшло й два місяці від початку кампанії "Лікар для кожної сім'ї" і вже маємо 5 мільйонів декларацій! Кампанія не збавляє обертів - українці з усіх регіонів обирають своїх сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів. Дякую всім, хто активно включається у зміни. Так тримати!" - зазначила Супрун.

Читайте також: Супрун: 10% українців вже підписали декларації з лікарями

Як повідомляв Укрінформ, 2 квітня в Україні стартувала загальнонаціональна кампанія з вибору лікаря первинної ланки "Лікар для кожної сім'ї". Українці отримали можливість вибрати свого лікаря - терапевта, педіатра або сімейного лікаря - незалежно від місця реєстрації. Для цього потрібно прийти до обраного фахівця з документами та укласти з ним декларацію про надання послуг первинної медичної допомоги.

Всі дані про пацієнта вносяться до електронної системи охорони здоров'я, на підставі цього лікарі будуть отримувати оплату від держави за надання медичних послуг кожному конкретному громадянину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-