Екс-заступник голови НАЗК розповів про допит у справі щодо Корчак

Екс-заступник голови НАЗК розповів про допит у справі щодо Корчак

Укрінформ
Служба безпеки України допитала екс-заступника голови Національного агентства щодо запобігання корупції Руслана Радецького як свідка у справі щодо зловживання владою керівництвом НАЗК.

Про це Радецький повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Слідчий надав для ознайомлення ксерокопію документа працівників НАЗК, що були отримані без санкції суду. ... Хоча сам документ взагалі не стосується предмету зловживань владою Корчак”, - написав він.

Як повідомлялося, НАБУ розслідує справу щодо Корчак за фактом купівлі паркомісця та його використання для незадекларованого автомобіля.

18 серпня 2017 року Кабінет міністрів достроково припинив повноваження Радецького у зв'язку з поданням ним заяви про відставку, що відбулося після взаємних із головою НАЗК звинувачень у блокуванні перевірки електронних декларацій.

Читайте також: Луценко ще не отримав документи для погодження підозри Корчак

Раніше 15 червня 2017 року працівники Нацполіції провели обшуки у робочому кабінеті тоді ще члена НАЗК Руслана Радецького. Обшуки відбулися у рамках справи, яку було порушено у зв'язку з підозрою, що документи, на підставі яких Радецький отримав свідоцтво на заняття адвокатською діяльністю, були підроблені.

У квітні 2018 року Генеральна прокуратура України закрила кримінальне провадження щодо фальсифікації документів екс-заступником голови НАЗК Русланом Радецьким.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-