Савченко у СІЗО схудла на 20 кілограмів - адвокат

Савченко у СІЗО схудла на 20 кілограмів - адвокат

Укрінформ
Народний депутат Надія Савченко, яка обвинувачується в організації теракту, схудла на 20 кілограмів за час свого голодування у СІЗО. 

Про це сказав її адвокат Олександр Шадрін в ефірі Громадського радіо.

"Її організм уже дуже виснажений. Будь-яке голодування - це серйозне випробування для будь-якої людини. Вона п’є воду, були певні медичні втручання. Я так розумію, що якісь препарати їй доводилося приймати", - зазначив він.

За словами Шадріна, він та рідні Савченко неодноразово просили її припинити голодування, оскільки це може серйозно нашкодити її здоров’ю.

Читайте також: Савченко написала листа Путіну - ЗМІ

Як повідомлялося, Савченко оголосила голодування 23 березня, коли з неї зняли депутатську недоторканність та заарештували.

Савченко інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права внесення застави, а 15 травня продовжив арешт ще на два місяці - до 13 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-