П'ять моряків-прикордонників Одеського загону отримали нагороди ВР

П'ять моряків-прикордонників Одеського загону отримали нагороди ВР

Фото
Укрінформ
За вагомий внесок у справу захисту інтересів держави на кордоні, самовідданість і високий професіоналізм нагороди Верховної Ради України вручено п'ятьом військовослужбовцям Одеського загону морської охорони Південного регіонального управління Держприкордонслужби.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«В Одеський загін морської охорони Південного регіонального управління Держприкордонслужби завітала перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко з народним депутатом України Іриною Фріз з нагоди заохочення моряків-прикордонників почесними відзнаками Верховної Ради України. Ірина Геращенко привітала персонал загону з Днем прикордонника, який святкували 30 квітня. Вона висловила свою повагу та подяку захисникам морських кордонів України», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Танзанійське судно-порушник «Sky Moon» послужить ВМС України

У Держприкордонслужбі нагадують, що наприкінці 2016 та 2017 року особовий склад загону приймав участь в затриманні суден-порушників «Sky Moon» та «Whisper». Прикордонні операції проходили в складних та небезпечних умовах, умовах обмеженої видимості, відкритої агресивної поведінки членів екіпажу іноземних суден. В результаті високого професіоналізму, вмілих дій моряків-прикордонників завдання виконано успішно, затримано порушників законодавства України.

П'ятьом морякам-прикордонникам Одеського загону вручено нагороди ВР / Фото: Дерприкордонслужба

За вагомий внесок у справу захисту інтересів держави на кордоні, самовідданість і високий професіоналізм виявлені під час виконання військового обов'язку Геращенко вручила нагороди Верховної Ради України п'ятьом військовослужбовцям загону.

Під час заходів вшанували пам'ять загиблих капітан-лейтенанта Дениса Петухова та старшого матроса Євгена Колісниченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-