Безпеку під час Ліги Чемпіонів забезпечуватимуть 100 службових собак

Безпеку під час Ліги Чемпіонів забезпечуватимуть 100 службових собак

Фото, відео
Укрінформ
Під час проведення Ліги Чемпіонів до забезпечення безпеки будуть залучені 100 поліцейських службових собак.

Про це сказав сьогодні перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін під час відвідання Кінологічного центру поліції Київської області у м. Ірпінь, повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"Публічну безпеку під час Ліги Чемпіонів УЄФА забезпечуватимуть понад 100 службових собак", - сказав Аброськін.

Він вручив сертифікати підвищення кваліфікації кращим кінологам і чотирилапим захисникам з усієї України, які впродовж тижня на практиці відпрацювали свої навички та продемонстрували вищий рівень підготовки для забезпечення безпеки громадян.

Як зазначається, спеціально навчені німецькі, бельгійські та східно-європейські вівчарки, лабрадори, ротвейлери та спанієлі охоронятимуть іноземних гостей і громадян України в аеропортах, на стадіоні, фан-зонах і місцях масових скупчень людей.

Читайте також: Прикордонний пес завадив перевезенню 26 кг наркотиків

Всі службові собаки натреновані на пошук зброї, боєприпасів, вибухівки і наркотиків. Частина з них спеціалізується на охороні публічного порядку під час масових правопорушень.

Аброськін наголосив, що правоохоронці готові до забезпечення безпеки під час проведення Ліги Чемпіонів. Разом із чотирилапими професіоналами поліцейські кінологи працюватимуть у посиленому режимі, аби масштабний футбольний захід пройшов у безпеці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-