Гройсман переконаний, що українці житимуть як в ЄС

Гройсман переконаний, що українці житимуть як в ЄС

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що Україна стане по-справжньому сильною державою, а її громадяни житимуть за високими стандартами країн ЄС.

Про це він заявив на урочистих заходах у Вінниці з нагоди Дня Європи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Європа - це цінності, це високі стандарти життя її громадян... Сьогодні перед нами стоять нові завдання, які полягають у тому, що українці мають жити краще, ніж сьогодні. Вони на це заслуговують", - сказав Гройсман.

Він додав, що спільне завдання українських громадян і влади - побудувати країну з сильною економікою, сильною армією і відповідальною соціальною політикою, щоб "Україна стала не просто членом Європейського Союзу, а сильним членом ЄС".

Читайте також: Україна відкликає своїх представників з усіх статутних органів СНД

У цьому контексті Прем'єр-міністр нагадав, як на перших святкуваннях Дня Європи у Вінниці він разом з іншими представниками місцевої влади обіцяв тяжко працювати, щоб рідне місто стало сучасним і комфортним для всіх його мешканців.

"І нам це вдалося. Сьогодні наше завдання - зробити Україну по-справжньому сильною країною. І я вірю в те, що ми можемо це зробити і зробимо", - наголосив Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко і Прем'єр-міністр Володимир Гройсман беруть участь у святкуванні Дня Європи у Вінниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-