Поліція на сто відсотків готова до роботи під час Ліги чемпіонів - Аброськін

Поліція на сто відсотків готова до роботи під час Ліги чемпіонів - Аброськін

Укрінформ
Національна поліція на сто відсотків готова до зустрічі міжнародних гостей та гарантування безпеки людей під час проведення Ліги чемпіонів.

Про це сказав перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін під час других спільних навчань Нацполіції, Нацгвардії, прикордонників та рятувальників у міжнародному аеропорту «Бориспіль», повідомляє прес-служба Нацполіції.

«Працюємо на запобігання скоєнню злочинів як стосовно гостей, так і стосовно наших громадян. Будуть задіяні абсолютно всі підрозділи кримінальної поліції, підрозділ превенції, патрульної поліції, підрозділ вибухотехнічної, кінологічної служб. І наскільки ми сьогодні бачимо, всі підрозділи готові на 100%», - сказав перший заступник голови Нацполіції.

Читайте також: "Реал" активував продаж квитків за резервними списками на фінал ЛЧ УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, команди-учасники фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА мадридський футбольний клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль" прибудуть до столиці України  24 травня. Традиційні передматчеві події на НСК "Олімпійський" пройдуть 25 травня. Футбольний поєдинок розпочнеться 26 травня на НСК "Олімпійській" о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-