Злочини Майдану: справа про втечу

Злочини Майдану: справа про втечу "беркутівця" до Білорусі вже в суді

Укрінформ
Генпрокуратура України направила до суду справу проти трьох осіб за незаконне переправлення через державний кордон до Білорусі в серпні 2017 року співробітника столичного спецпідрозділу "Беркут", розшукуваного за вчинення злочинів під час Євромайдану. 

Про це повідомляє відділ зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"Так, 18 травня 2018 року до суду спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох осіб, у тому числі колишнього співробітника Державної прикордонної служби України, за ч. 2 ст. 332 КК України за фактом організації та здійснення в серпні 2017 року за попередньою змовою групою осіб незаконного переправлення через державний кордон України до Республіки Білорусь оголошеного в розшук міліціонера столичного спецпідрозділу "Беркут", який тривалий час розшукується за вчинення тяжких злочинів, пов’язаних з незаконним затриманням і заподіянням тілесних ушкоджень активістам ГО "Автомайдан" та іншим громадянам в січні 2014 року в м. Києві", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Шуляк про Майдан: Я віддав наказ відкривати вогонь на ураження

За даними ГПУ, в подальшому розшукуваний переїхав до Російської Федерації.

У ході слідства накладено арешт та вилучено транспортний засіб, на якому переправлено розшукуваного через державний кордон, зазначили у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-