Укрінформ запрошує на лекції провідних соцмедійників

Укрінформ запрошує на лекції провідних соцмедійників

Media School
Укрінформ
Національне інформагентство "Укрінформ" у рамках щорічної Мультимедійної школи (Media School) запрошує відвідати лекції відомих соціальних медійників, що відбудуться з 28 травня по 1 червня.

Серед наших лекторів, зокрема, відомий блогер Ольга Котрус, яка розповість про свій шлях від блогу Spirit of Paris до видання власної книги про Париж (28 травня, лекція "Від блогу про Париж до книги").  

Ще один лектор - Лєра Польська, амбітний креатор проекту Fearless Women Photo Project. Це фотоісторії українських жінок різного віку та різних професій - від депутатів до вуличних музикантів (29 травня, лекція "Візуальний контент: must have першого враження").

Засновник TripMyDream Андрій Буренок, тревел-канал якого на YouTube переглянули майже 5 мільйонів користувачів, поділиться секретами успіху (30 травня, лекція "Секрети успіху на YouTube").

Лектор Анжеліка Буркіна працювала в піар-департаменті пісенного конкурсу "Євробачення". У сфері шоу-бізнесу вона більше 15 років і розповість, як журналістам знайти підхід до артистів, зарубіжних зірок та їхнього менеджменту (31 травня, лекція "Шоу-бізнес: Зірки тільки на небі"). 

Про навички побудови стратегії маркетингу, застосування SMM, SEO, PPC та Google Analytics, а також все про конверсії в інтернет-маркетингу розповість Ельдар Нагорний: у його "Школі маркетингу SMS" просуванню навчалися компанії Gulliver, Vodafon, Hyatt, Forbes, CTB, Fozzy, Arterium на інші великі гравці ринку (1 червня, лекція "Просування в FB та Instagram. Все про конверсії").

Лекції відбуватимуться у прес-центрі Укрінформу за адресою: Київ, вул. Б. Хмельницького 8/16, перший поверх, з 28 травня по 1 червня о 18:00. Вхід вільний за реєстрацією: https://goo.gl/2xy8H1.

Найкращі роботи випускників Мультимедійної школи будуть опубліковані на сайті Укрінформу. Головний приз отримає стаття, яка збере найбільше переглядів на нашому сайті з подальшою можливістю стажування в найстарішому агентстві України. При цьому стаття-переможець отримає унікальну рекомендацію від Укрінформу для гарантованої подачі на грант, пов'язаний з європейською журналістикою. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-