Полторак нагородив спецпризначенців за успішний виступ на змаганнях у Йорданії

Полторак нагородив спецпризначенців за успішний виступ на змаганнях у Йорданії

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак нагородив відомчими відзнаками спецпризначенців,  які показали один з найкращих результатів на міжнародних змаганнях Warrior Competition у Йорданії.

Про це повідомляє сайт Міноборони.  

“Я вдячний усім вам за службу. Ви показали один з найкращих результатів на міжнародних змаганнях. На сьогоднішній день виконання надскладних задач неможливо без нестандартного мислення та підходів. Вважаю вас переможцями, які відмінно виконують завдання не лише під час навчань, а й під час виконання бойових завдань”, — сказав, звертаючись до бійців, під час нагородження Полторак.

Як відомо, міжнародні змагання Warrior Competition проводяться десятий рік поспіль у Йорданському Хашимітському Королівстві. У Міжнародних змаганнях беруть участь групи спеціального призначення, які представляють оборонні відомства та правоохоронні органи 25 країн світу.

Читайте також: Полторак вручив нагороди десантникам 79-ї бригади

Під час змагань  у навчальному центрі ЗС Йорданії імені Короля Абдулли Другого спецпризначенці демонструють індивідуальну та командну підготовку, професійну майстерність у виконанні надскладних завдань за призначенням та витривалість. Враховуючи складні природні умови країни-організатора, традиційно жорсткий графік проведення змагань та безкомпромісність боротьби, перемога у змаганнях має особливе значення серед спецпризначенців усього світу тож зазначені змагання набувають все більшої популярності.

Українська команда на ці міжнародні змагання потрапила вперше за особистим запрошенням керівництва Йорданського Хашимітського Королівства.

Спецпризначенці Міноборони показали один з найкращих результатів на міжнародних змаганнях

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-