Бійка із Шуфричем-молодшим: поліція вилучає записи з відеокамер

Бійка із Шуфричем-молодшим: поліція вилучає записи з відеокамер

Укрінформ
Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки, яка сталася в ніч на 13 травня за участю старшого сина нардепа Нестора Шуфрича - Олександра.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Інцидент стався вночі біля ресторану. Вчора до столичної поліції надійшло повідомлення про конфлікт та нанесення тілесних ушкоджень трьом громадянам. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, опитали потерпілих та свідків. Встановлено, що на вулиці біля ресторану стався конфлікт між двома компаніями, які відпочивали у закладі. У результаті троє товаришів отримали тілесні ушкодження. Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України - це хуліганство, за якою передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі один чоловік, який відпочивав із опонентами потерпілих, надає свідчення правоохоронцям.

Читайте також: У Києві сина Шуфрича побили "працівники органiв"

Наголошується, що наразі поліцейські вилучають записи із камер відеонагляду, проводять інші слідчі та оперативно-розшукові дії, аби встановити обставини події, осіб, причетних до інциденту, та притягнути винних до відповідальності.

Як повідомлялося, в одному зі столичних ресторанних комплексів у ніч на 13 травня невідомі, які представились "працівниками "органiв", побили старшого сина народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича Олександра та його товаришів.

Фото: прес-служба Нестора Шуфрича

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-